Informatie appartementencomplex Randdijk

Op het zuidelijke deel van het terrein tussen de Randdijk en de N210 in IJsselstein maakt Vabo Ontwikkeling B.V. plannen voor de ontwikkeling van een appartementencomplex. Appartementen waar je kan genieten van een groen uitzicht maar tegelijkertijd ook de levendigheid ervaart van wonen in de stad.

 

Gemengd woongebied

In IJsselstein zijn veel mensen op zoek naar een passende woning. Het zuidelijke deel van Randdijk biedt de mogelijkheid om woningen te ontwikkelen. Hiervoor heeft de gemeente een nota van uitgangspunten opgesteld wat vastgesteld is door de gemeenteraad. In deze nota van uitgangspunten worden de wensen en de vereisten voor het gebied vanuit de gemeente vermeld. Op basis van de nota van uitgangspunten heeft de ontwikkelaar conceptplannen gemaakt.

Er wordt onder andere in het gebied appartementen gebouwd in verschillende prijscategorieën. Zo worden woningen gebouwd voor verschillende doelgroepen; van starters tot ouderen en van alleenstaanden tot gezinnen. In het complex worden rond de 145 appartementen gerealiseerd. In het hart van het complex wordt een tuin aangelegd die voor alle bewoners toegankelijk is. Parkeren gebeurt zoveel mogelijk uit het zicht door parkeerplekken in de kelder onder het gebouw te maken. Het complex ligt naast een klein natuurgebied wat niet onderdeel is van de planvorming en waar met respect mee wordt omgegaan. Zo worden er woningen ontwikkeld in een toekomstbestendige en groene omgeving.

 

Verslag bijeenkomst 6 september 2023

Verslag Bijeenkomst 6 September Randdijk
93 downloads

Geïnteresseerd in een woning?

Schrijf je dan nu in!